Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi durup dururken ayarlardaki Windows Update bile dahil hepsi kayboldu. Herhangi bir virüs yemedim bir şey olmadı. Çözüm bulamıyorum yardım edebilir misiniz?
Hocam senin dediğin şeyleri yaptım. Pro'da da Home'da da olmadı. Sıfırlamayı denedim onda da takılı kaldı. En sonunda sinirlenip format attım. Sorun çözüldü. Windows kadar sorunlu bir işletim sistemi görmedim ben.
Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi durup dururken ayarlardaki Windows Update bile dahil hepsi kayboldu. Herhangi bir virüs yemedim bir şey olmadı. Çözüm bulamıyorum yardım edebilir misiniz?
Hocam önceden ekran ayarları falan vardı. Windows Update vardı şu an onlar yok daha aklıma gelmeyen ama ayarlarda olmayan çok şey var ama Pro'ya bir geçeyim düzelecek mi bakalım.
Hocam önceden ekran ayarları falan vardı Windows Update vardı şu an onlar yok daha aklıma gelmeyen ama ayarlarda olmayan çok şey var ama Pro'ya bir geçeyim düzelecek mi bakalım.
Şu anda Windows 11 Pro'ya yükselttim. Hocam ayarlar hala aynı Windows Update hala yok. Diğer arkadaşın attığı komutları deneyeceğim. Olmazsa ISO dosyası indirip onunla sorun gider yapacağım. O da olmazsa artık düz format atacağım.
Hocam senin dediğin şeyleri yaptım. Pro'da da Home'da da olmadı. Sıfırlamayı denedim onda da takılı kaldı. En sonunda sinirlenip format attım. Sorun çözüldü. Windows kadar sorunlu bir işletim sistemi görmedim ben.