Çözüldü Windows ayarlardaki çoğu şey kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi durup dururken ayarlardaki Windows Update bile dahil hepsi kayboldu. Herhangi bir virüs yemedim bir şey olmadı. Çözüm bulamıyorum yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_300.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutları girer misiniz?
SFC /Scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu komutlar sistem dosyalarını taramaktadırlar.

Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi durup dururken ayarlardaki Windows Update bile dahil hepsi kayboldu. Herhangi bir virüs yemedim bir şey olmadı. Çözüm bulamıyorum yardım edebilir misiniz?

Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz 11 Pro mu Home mi?

Hocam arkadaşın kullandığı sürümü bilmeden bunları yazmak işe yaramayabilir.

Hocam Home sürümünde böyle gözüküyor bende de eskiden Home vardı ayarlar böyleydi. Pro'ya geçince düzeldi.

Hocam önceden ekran ayarları falan vardı. Windows Update vardı şu an onlar yok daha aklıma gelmeyen ama ayarlarda olmayan çok şey var ama Pro'ya bir geçeyim düzelecek mi bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önceden ekran ayarları falan vardı Windows Update vardı şu an onlar yok daha aklıma gelmeyen ama ayarlarda olmayan çok şey var ama Pro'ya bir geçeyim düzelecek mi bakalım.

Hocam Home bazı özellikleri kaldırıyorlar düzeltelim derken. 11 Pro'da da ses simgesindeki ses karıştırıcı düğmesini kaldırdılar geri getirdiler.

Hocam Home bazı özellikleri kaldırıyorlar düzeltelim derken. 11 Pro'da da ses simgesindeki ses karıştırıcı düğmesini kaldırdılar geri getirdiler.

Şu anda Windows 11 Pro'ya yükselttim. Hocam ayarlar hala aynı Windows Update hala yok. Diğer arkadaşın attığı komutları deneyeceğim. Olmazsa ISO dosyası indirip onunla sorun gider yapacağım. O da olmazsa artık düz format atacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_301.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
Denemeden bilemeyiz. Her türlü çözümü denemek yanlış değildir.

Hocam senin dediğin şeyleri yaptım. Pro'da da Home'da da olmadı. Sıfırlamayı denedim onda da takılı kaldı. En sonunda sinirlenip format attım. Sorun çözüldü. Windows kadar sorunlu bir işletim sistemi görmedim ben.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…