Windows ayarlarından bilgisayarımı sıfırlasam dosyalarım silinir mi?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese selam. Açtığım son iki konuda HDD'min nasıl başıma bela olduğunu anlatmıştım. Sunulan çözümlerden en çok işe yarayabilecek olanı sanırım SSD'me baştan kurulum yapmak. Ancak SSD'mde farklı dosyalarım (fotoğraflar, videolar, belgeler) bulunduğu için bu seçeneği en son ihtimal düşünmüştüm, yine de maalesef ki buna kadar indim. "ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>bu bilgisayarı sıfırla" kısmından ilerlesem ve "dosyalarımı sakla" seçeneğini seçsem, az önce bahsettiğim dosyalarım silinir mi yoksa kalır mı?

Hocam dediğiniz seçenek ile sorununuzu çözebiliyorsanız evet dosyalarınızı saklar ancak oradan sıfırlamaya çalışıldığında genelde bir hatayla karşılaşıldı diyip bitiriyor işlemi. Ondan tavsiyem ISO dosyası hazırlayıp sıfırlamadan Windows'u kurmak olcak.

Dosyalarınızın boyutu çok yüksek değilse başka bir yere aktardıktan sonra temiz bir format atsanız fena olmaz aslında.

Kişisel denilen dosyalar kalır ama oyunlar falan gidiyor. Bir de denildiği gibi sıfırlama sırasında Windows hasar da alabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…