Windows ayarlarından eşitleme nasıl kapatılır?

hızlıgonzales

Zeptopat
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum. Eşitlemeyi kapatmam gerekiyor ancak bu eşitlemeden kasıt OneDrive mı bilmiyorum. OneDrive kaldırdım ancak oyuna her girdiğimde eşitleme yapıyor. Eşitlemeyi nereden kapatıyoruz, bilen var mı?

Görev Yöneticisi'nden açılınca açılan uygulamalar kısmı var oradan devre dışı bırak. Her oyuna girdiğinde eşitlemeyi Steam veya kullandığın platform yapmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'nden açılınca açılan uygulamalar kısmı var oradan devre dışı bırak. Her oyuna girdiğinde eşitlemeyi steam veya kullandığın platform yapmaz mı?
Üstadım onedrive kaldırdıgım için görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyunu açarken veriler eşitleniyor diyor ama windows ayarlarından eşitlemeyi durdurmam gerekiyormuş. Windows eşitlemesini nerden durdurabilirim. One Drive ı kaldırdım ama windows ayarlarından eşitlemeyi durdurun diyor. Neyi kastettiğini anlamadım

Ayarlarda eşitleme diye bir yer var orası olabilir.

Bu şekilde OneDrive eşitlenmiyor diyor. Doğru sanırım. Eğer Windows eşitlemesinden sorumlu olan OneDrive ise. Oyuna her girdiğimde eşitleniyor demesi kafamı karıştırmıştı. Oyun içi eşitleme başka bir şey sanırım.

Hocam kullandığınız uygulamarın eşitlemesi kendi içinde olabiliyor ama Windowsin ki onedrive. Ben direk uygulamayı kaldırıyorum eşitleme kullanmıyorum.

Oyun içi eşitleme dediği tamamen oyunu indirdiğiniz platformla alakalı.
Eğer eşitleme kullanıyorsanız pc deki dosyaları, resimleri... onedrive kaldırırsanız bu uyarıyı daha almazsınız.

Uygulamayı kaldırıyorum dediginiz. OneDrive ı mı kaldırıyorsunuz üstadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…