Windows başka bir diske nasıl aktarılır?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Windows kaçak bu arada onu da baştan söyleyeyim. KMS kurmuştu tanıdığım bir bilgisayarcı abim. Sonra ben sildim tabii kullanmıyorum artık sanırım. Etkinleştirmedim. Şu anki Windows SATA SSD'ye yüklü. Yeni bir M.2 SSD alacağım. Montaj sıkıntı değil de, Windows'u falan nasıl hatasız yeni SSD'ye geçirebilirim? Çünkü o SATA ssdmi sonrasında arkadaşıma vereceğim. Sizce yapabilir miyim ya da direkt bilgisayarcıya götürüp mü hallettireyim?

Merhaba öncellikle kaçak Windows dediğiniz keyi aktif Windows mu yoksa bilgisayarcı kurdu diye mi öyle bir de Windows'u öyle oradan oraya atılabilecek bir şey değil diye zannediyorum

Merhaba öncellikle kaçak Windows dediğiniz keyi aktif Windows mu yoksa bilgisayarcı kurdu diye mi öyle bir de Windows'u öyle oradan oraya atılabilecek bir şey değil diye zannediyorum.

Tam anlamadım ama şöyle söyleyeyim, bu bahsettiğim tanıdığım bilgisayarcı bana flash vermişti sonra kasaya takıp aktardım KMS'yi. Oradan bir şeyleri ayarlamıştım sanırım. Bilgisayarı ilk aldığımda nasıl kuruldu onu hatırlamıyorum. Şu an KMS sildim 6-7 aydır öyle kullanıyorum bir sıkıntı yok. En iyisi ben temizinden götüreyim hem kasa bakımı hem format + key uygulatayım. Sizce M.2 SSD olarak 990 Pro iyi midir? Sağlığı hiç düşmüyor memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı