Çözüldü Windows başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakqn0

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,
Bilgisayarımı sabah açtığımda hiçbir sorunu yoktu, dışarı çıkmam gerekti ve bilgisayarı kapattım 2 saat sonra PC'yi açmaya çalıştığımda Windows logosu nün altındaki dönen şey dondu ve PC reset attı. Format attım dosyalar yüklendi PC yine başlarken yine reset attı. BIOS'a falan girmekte bir sıkıntı yaşamıyorum ama Windows açılmadan reset atıyor PC.

Çözüm
Öncelikle hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim,
Sorun Windows 11'le alakalıymıș arkadașda da aynı sorun olmuş Windows10 yükledim şu an bir sorun yok.
Diskinizde sorun olabilir mi? Deneyebilirseniz farklı bir cihaza takıp deneyin diski.

PSU'nuzda bir problem olabilir mi?

PSU yeni aldım benim şöyle bir düşüncem var benim harddiskimden PC'yi açtığımda ses geliyor bilgisayar acilicak mı diye denedigim 2 Harddiskte en az 8-9 yıllık ve onlardanda acilista ses geliyor hepsinin bozuk olma ihtimali var mı?

Öncelikle hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim,
Sorun Windows 11'le alakalıymıș arkadașda da aynı sorun olmuş Windows10 yükledim şu an bir sorun yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…