kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 2 gün önce eski laptoptaki HDD'yi bu bilgisayarıma taktım fakat her yeniden başlattığımda laptoptaki HDD'yi açıyor, BIOS'ta ayar yapmıyorum ama BIOS'tan çıktıktan sonra sıfırlanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
2 gün önce eski laptoptaki HDD'yi bu bilgisayarıma taktım fakat her yeniden başlattığımda laptoptaki HDD'yi açıyor, BIOS'ta ayar yapmıyorum ama BIOS'tan çıktıktan sonra sıfırlanıyor.
GameVPRTR Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 Yer Çorum 13 Ağustos 2022 #2 Bios da başlangıç aygıtı olması lazım orda olabilir.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 GameVPRTR dedi: Bios da başlangıç aygıtı olması lazım orda olabilir. Genişletmek için tıkla... yok onu yapıyorum sıfırlanıyor
GameVPRTR dedi: Bios da başlangıç aygıtı olması lazım orda olabilir. Genişletmek için tıkla... yok onu yapıyorum sıfırlanıyor