Türkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın.
DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibiTürkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın.
Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir.DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibi![]()
Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir.Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir.
İstersen dosyayı paylaşabilirsin. Yalnız Virüstotal raporu ve hangi sistemi kullanıyorsan belirterek.Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.