Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ekim 2014 #11 Türkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın.
Türkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2014 #12 Murat5038 dedi: Türkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın. Genişletmek için tıkla... DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibi
Murat5038 dedi: Türkçeleştirme yeri dediğin nedir? Sağ tıklayıp rename diyeceksin ve resimde görünen şekilde yazacaksın. Genişletmek için tıkla... DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ekim 2014 #13 Silinen üye dedi: DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibi Genişletmek için tıkla... Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir.
Silinen üye dedi: DLL dosyalarından bahsediyor. Winlogon.exe.mui gibi Genişletmek için tıkla... Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2014 #14 Murat5038 dedi: Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir. Genişletmek için tıkla... Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir.
Murat5038 dedi: Onlarla yapmadım Türkçeleştirmeyi, zaten dll ve exe'leri değiştirmek Windows'a hasar verecektir. Genişletmek için tıkla... Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ekim 2014 #15 Silinen üye dedi: Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir. Genişletmek için tıkla... İstersen dosyayı paylaşabilirsin. Yalnız Virüstotal raporu ve hangi sistemi kullanıyorsan belirterek.
Silinen üye dedi: Ben bir miktar düzenleme yaptım ama yinede haklısınız küçük bir hatada sorular çıkabilir. Genişletmek için tıkla... İstersen dosyayı paylaşabilirsin. Yalnız Virüstotal raporu ve hangi sistemi kullanıyorsan belirterek.