I idgafqwe19 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Bu hatayı daha önce de aldım. Format atıp düzeltmiştim, birkaç ay sonra tekrar aynısı oldu. Hard disk ile ilgili bir sıkıntı mı bu acaba?
Bu hatayı daha önce de aldım. Format atıp düzeltmiştim, birkaç ay sonra tekrar aynısı oldu. Hard disk ile ilgili bir sıkıntı mı bu acaba?
KS KS I idgafqwe19 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #11 Abdul0234 dedi: Her parça olabilir. Elinizde sadece HDD mi var? Genişletmek için tıkla... Evet sadece takılı olan HDD var ama HDD dışında başka parcada sorun olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Abdul0234 dedi: Her parça olabilir. Elinizde sadece HDD mi var? Genişletmek için tıkla... Evet sadece takılı olan HDD var ama HDD dışında başka parcada sorun olduğunu düşünmüyorum.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 16 Aralık 2022 #12 idgafqwe19 dedi: Evet sadece takılı olan HDD var ama HDD dışında başka parcada sorun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Başka bir disk bulduğunuz zaman onu da deneyip haber verirsiniz. Artı 0 Eksi
idgafqwe19 dedi: Evet sadece takılı olan HDD var ama HDD dışında başka parcada sorun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Başka bir disk bulduğunuz zaman onu da deneyip haber verirsiniz.