Windows başlangıcında açılan programların görünmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
Aşağıda resimde gördüğünüz gibi windows başladığında açılması gereken programları göremiyorum arkadaşlar.

NOT: CCleaner ile temizleme yaptım düzelmedi. Eset smart yüklü fakat bişey bulamadı. Virüs olduğunu düşünüyorum ancak bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç öğelerini düzenlemek için bazı programlar mevcut. Görev yöneticisinde görülmeyenler bu programlarda görülebilir. Advanced System Care'i önerebilirim.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat benim amacım çözüme ulaşmak ve bunun sebebini öğrenmek. Kolaya kaçmak gibi bir huyum yok malesef Yine de teşekkür ederim tekrar öneriniz için

Farklı bir admin olmayan oturum açtım baktım orada programlar gözüküyor. Oturum ayarlarıyla ilgili bir şey sanırım. Nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir admin olmayan oturum açtım baktım orada programlar gözüküyor. Oturum ayarlarıyla ilgili bir şey sanırım. Nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı ?
Farklı oturumda gözüküyorsa o oturumdan devam et. Çünkü dediğim olay olmuş. Bilinçsiz program kullanman ve bir değişiklik yapmadan önce programın geri dönüş kaydını oluşturmazsan bu çeşit sorunlarla karşılaşırsın. Bir ihtimal sistem geri yükleme ile düzelir ancak tavsiye etmediğim yöntemlerdendir ileride başka sorunlar çıkabiliyor.

Neyse sebebini öğrenmek için araştırıyordum zaten. Yardımcı programlar ile de bu başlangıç ayarlarını halledebilrim. Yakın zamanda format atıcam kökten halletmiş olurum. Yeni hdd almıştım temiz kurulum yapmış olurum. Teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…