realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Ekim 2020 #1 Masaütüne geliyoruz, ardından CTRL+Shift+ESC kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıyoruz. Diğer ayrıntılara tıklıyoruz. Başlangıça tıklıyoruz. Ben bu örnekte Discord'u devre dışı bırakmak istiyorum, bunun için Discord'un üzerine gelip sağ tık yapıyorum. Devre dışı bırak diyerek işlemi tamamlıyorum ve artık program başlangıçta açılmayacak.
Masaütüne geliyoruz, ardından CTRL+Shift+ESC kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıyoruz. Diğer ayrıntılara tıklıyoruz. Başlangıça tıklıyoruz. Ben bu örnekte Discord'u devre dışı bırakmak istiyorum, bunun için Discord'un üzerine gelip sağ tık yapıyorum. Devre dışı bırak diyerek işlemi tamamlıyorum ve artık program başlangıçta açılmayacak.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 14 Ekim 2020 #2 realmoonlight dedi: Masaütüne geliyoruz, ardından CTRL+Shift+ESC kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıyoruz. Eki Görüntüle 701849 Diğer ayrıntılara tıklıyoruz. Eki Görüntüle 701852 Başlangıça tıklıyoruz. Eki Görüntüle 701855 Ben bu örnekte Discord'u devre dışı bırakmak istiyorum, bunun için Discord'un üzerine gelip sağ tık yapıyorum. Eki Görüntüle 701864 Devre dışı bırak diyerek işlemi tamamlıyorum ve artık program başlangıçta açılmayacak. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için yararlı olmuş elinize sağlık. ❤ Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Masaütüne geliyoruz, ardından CTRL+Shift+ESC kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıyoruz. Eki Görüntüle 701849 Diğer ayrıntılara tıklıyoruz. Eki Görüntüle 701852 Başlangıça tıklıyoruz. Eki Görüntüle 701855 Ben bu örnekte Discord'u devre dışı bırakmak istiyorum, bunun için Discord'un üzerine gelip sağ tık yapıyorum. Eki Görüntüle 701864 Devre dışı bırak diyerek işlemi tamamlıyorum ve artık program başlangıçta açılmayacak. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için yararlı olmuş elinize sağlık. ❤
deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #3 Faydalı olmuş,tebrikler. Artı 0 Eksi
KS KS realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Ekim 2020 #4 deniz3326 dedi: Faydalı olmuş,tebrikler. Genişletmek için tıkla... Misilleme yaptım bir nevi, [Rehber] Windows 10 başlangıçta açılan programları kapatma - Technopat Sosyal bu konu için. Artı 0 Eksi
deniz3326 dedi: Faydalı olmuş,tebrikler. Genişletmek için tıkla... Misilleme yaptım bir nevi, [Rehber] Windows 10 başlangıçta açılan programları kapatma - Technopat Sosyal bu konu için.
deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #5 realmoonlight dedi: Misilleme yaptım bir nevi, [Rehber] Windows 10 başlangıçta açılan programları kapatma - Technopat Sosyal bu konu için. Genişletmek için tıkla... Mesaj alındı zaten hocam. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Misilleme yaptım bir nevi, [Rehber] Windows 10 başlangıçta açılan programları kapatma - Technopat Sosyal bu konu için. Genişletmek için tıkla... Mesaj alındı zaten hocam.