Windows başlangıçta "Scanning and repairing Drive" hatası

İmparatorxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

BIOS'um güncel yeni format attım, Update'leri tamamladım. Ama böyle bir sorun alıyorum açılırken.

Bu arada Windows'un kurulu olduğu disk SN-750 SSD daha yeni aldım. Bu SSD yokken de bu sorun vardı. Format sonrası da devam ediyor.

8625de82-b3ed-4b6b-9f0e-e8e4124c2119.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yanlış driver kurulmuş.
Driverle alakası yok. Driver sürücü demek drive disk demek.
Merhaba,

BIOS'um güncel yeni format attım, Update'leri tamamladım. Ama böyle bir sorun alıyorum açılırken.

Bu arada Windows'un kurulu olduğu disk SN-750 SSD daha yeni aldım. Bu SSD yokken de bu sorun vardı. Format sonrası da devam ediyor.

Eki Görüntüle 1156209
Taramayı bitirmesini bekleyin bakalım ne olacak. Disk sağlıklı ise bir tarama sonrası bir daha aynı şeyin çıkmaması lazım.

Driverle alakası yok. Driver sürücü demek Drive disk demek.

Taramayı bitirmesini bekleyin bakalım ne olacak. Disk sağlıklı ise bir tarama sonrası bir daha aynı şeyin çıkmaması lazım.

Bilgisayar açılırken bu ekran çıkıyor çıkmasıyla gitmesi bir oluyor, her kapatıp açtığımızda aynı şey. Bu ekran harici bir ekran gelmiyor direk %100 olarak gözüküyor zaten. Ekstra cmdden disk taraması yapmalı mıyım?

Bilgisayar açılırken bu ekran çıkıyor çıkmasıyla gitmesi bir oluyor, her kapatıp açtığımızda aynı şey. Bu ekran harici bir ekran gelmiyor direk %100 olarak gözüküyor zaten. Ekstra CMD'den disk taraması yapmalı mıyım?
Evet, öneririm. Ayrıca HDTune gibi programlarla sağlık testi de yapın.

HD Tune yeni aldığım diskte sağlık kısmında herhangi bir veri çıkmıyor ama diğerlerinde de herhangi bir kırmızılık falan yok. Herhangi bir hatada yok?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı