Windows başlat ekranında okuduğum üniversite yazıyor

Frfghtr_01

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, hayırlı forumlar. Windows başlat ekranında arama kısmına gelince herhangi bir şey yazınca direkt en üst köşede okuduğum okul çıkıyor. Bu neden veya hangi ayardan dolayı oluyor acaba? Rahatsız olduğum için değil, aksine hoşuma gitti sadece öğrenmek için sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, iyi Sosyaller dilerim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-20 231748.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-20 231748.png
    457,3 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, hayırlı forumlar. Windows başlat ekranında arama kısmına gelince herhangi bir şey yazınca direkt en üst köşede okuduğum okul çıkıyor. Bu neden veya hangi ayardan dolayı oluyor acaba? Rahatsız olduğum için değil, aksine hoşuma gitti sadece öğrenmek için sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, iyi Sosyaller dilerim.
Hocam konu hakkında pek bir bilgim yok ama üniversitenin verdiği maili bu bilgisayarda kullanıyor musunuz hiç? Belki ondan olabilir.

Windows ayarlarına girip hesap kısmına bir bakar mısın? Belki de okul e-postası ile oturum açtın.
Evet şimdi kontrol ettim öyleymiş kişisel hesaba geçince gidiyor. Teşekkürler

Hocam konu hakkında pek bir bilgim yok ama üniversitenin verdiği maili bu bilgisayarda kullanıyor musunuz hiç? Belki ondan olabilir.
Evet, okul hesabı açıkmış o yüzde. Kişisel hesabıma geçince kayboluyor. Teşekkürler, iyi forumlar.

Windows Edu sürümü de olabilir kontrol ediniz.
Hesapla alakalıymış. Kişisel hesabıma geçince kayboluyor. İlgileriniz için teşekkürler. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı