T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 14 Ocak 2023 #1 Bilgisayarı açtıktan sonra ne Google girebiliyorum ne de başlatma menüsüne ve ekran kartı da gözükmüyor CTRL alt Windows yapıp bilgisayara restart atmak istediğimde güvenlik ve kapatma seçenekleri gösterilmedi diyor bunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayarı açtıktan sonra ne Google girebiliyorum ne de başlatma menüsüne ve ekran kartı da gözükmüyor CTRL alt Windows yapıp bilgisayara restart atmak istediğimde güvenlik ve kapatma seçenekleri gösterilmedi diyor bunu nasıl çözebilirim?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Şu rehberi deneyin. Çözüm: Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor Windows 10'da çalışmayan Başlat Menüsü'nü bu rehberimizle tekrar açılır hale getirin. Windows 10'da Windows düğmesine tıklandığında, bazı durumlarda www.technopat.net
Şu rehberi deneyin. Çözüm: Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor Windows 10'da çalışmayan Başlat Menüsü'nü bu rehberimizle tekrar açılır hale getirin. Windows 10'da Windows düğmesine tıklandığında, bazı durumlarda www.technopat.net
Lutryel Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb mvme m2 + İntensso 120 gb ssd - 320gb hdd - 240gb hdd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Steelseries Prime Plus Monitör : Msi G244F 170 Hz - 2. Monitör: Hp Pavilion v1907w Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 Spade427 dedi: Şu rehberi deneyin. Çözüm: Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor Windows 10'da çalışmayan Başlat Menüsü'nü bu rehberimizle tekrar açılır hale getirin. Windows 10'da Windows düğmesine tıklandığında, bazı durumlarda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olmuyor PC'ye başka işletim sistemi yüklemiştim onu sildim böyle oldu düzelmiyor. Lutryel dedi: Olmuyor PC'ye başka işletim sistemi yüklemiştim onu sildim böyle oldu düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim güvenli modda açtım kapadımnormal girdim düzeldi. Son düzenleme: 2 Ekim 2023
Spade427 dedi: Şu rehberi deneyin. Çözüm: Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor Windows 10'da çalışmayan Başlat Menüsü'nü bu rehberimizle tekrar açılır hale getirin. Windows 10'da Windows düğmesine tıklandığında, bazı durumlarda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olmuyor PC'ye başka işletim sistemi yüklemiştim onu sildim böyle oldu düzelmiyor. Lutryel dedi: Olmuyor PC'ye başka işletim sistemi yüklemiştim onu sildim böyle oldu düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim güvenli modda açtım kapadımnormal girdim düzeldi.