Merhaba arkadaşlar bilgisayarım dünden beri bir sorun veriyor, bu sorunu şöyle özet geçeyim: PC'yi kapatmak istediğim zaman sol alttaki Windows logosuna basıyorum ama hiçbir işlem yapamıyorum ve açılan sekme 2-3 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Virüs taraması yaptığım zaman temiz gözüküyor, sizce ne yapmam gerek?
hepsini denedim hocam ancak bir sorun gözükmüyor acaba virüs girmiş olabilir mi çünkü klasöre koyduğum uygulamalar arada tekrar klasörden masaüstüne çıkıyor
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla