Windows başlat tuşu sorunu

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Şuanda sol alttaki windows logosuna tıklanmıyor sadece klavyeden windows tusuna basınca metro ekranına geçebiliyorum ve mouse'u sağ üst götürünce çıkan kenar kısmı da çıkmıyor. Windows 8.1 Update 1 yaptığım için olabilir mi ? Nasıl kaldırabilirim update 1'i ?

Sistem geri yükleme ile halledebilirsin. Update'den önceye dön.
Ya da güncelleme geçmişinden hangilerini yüklediğini öğrenip onları kaldırırsın. Sonrada bir restart tamamdır.

Son düzenleme:
Bende update1 güncellemesini yaptım, ama bu sorunla karşılaşmadım arkadaşlar. Sisteminizi yazarsanız, bu sorunun neyden kaynaklandığını çözebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurduğum updateleri kaldırdım bahsettiğim sorun ortadan kalktı. Fakat şimdi de arkadaşın sayesinde virüslerle uğraşıyorum harici harddiskim full virüslerle doldu. Dosyaların .exe'leri oluşmuş windows defender'la tarattım olmadı internetten windows virüs aracı indirdim 3 saatte bişi bulamadı avg kurdum 3 bin tane virüs buldu %99'da kaldı ama suan sorun yok gibi.

Sence avg pc de kalsın açılırken yavas açılcak buyuk ihtimalle ama guvenli olucak fulledim bide 2018 de bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun başka bir çözümü yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…