Çözüldü Windows Başlatılamadı "0xc000000f" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WhatsTheMatter

Kilopat
Masaüstü bilgisayarım açılmıyor. Aşağıdaki hatayı alıyorum.

Not: Elimde Windows 7 DVD'si yok, lakin kasanın üstünde orijinal key var.

"Windows Önyükleme Yöneticisi

Windows başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. Sorunu düzeltmek için:

1. Windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  2. Dil ayarlarınızı seçin, ardından "ileri"yi tıklatın.
  3. "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğini tıklatın.
Diskiniz yoksa, yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar üreticisine başvurun.

Durum: 0xc000000f

Bilgi: Gerekli bir aygıta erişilemediği için, önyükleme seçimi başarısız oldu.

ENTER=Devam ESC=Çıkış"

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun devam ediyorsa sistem kurulumu yapınız eğer bilmiyorsanız teknik servise para bayılabilirsiniz.

Sistem kurulumu yapabilmem için de DVD satın almam gerekecek. Her halükarda para harcayacağım. Kaçış yok. 🙂

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Bu hatayı format atarak çözdüm. Sistem dosyaları bozulmuş.

(Siteye bir sene sonra giriş yaptım, arama motorundan gelen olursa, problemi böyle çözdüğümü anlasın diye bu mesajı yazdım.)
Bu hatanın 4 nedeni var.
  1. Sistem çalışır haldeyken anlık güç kesintisi sebebiyle harddiskin kendisinde çıkan donanımsal arıza.
  2. Yine aynı sebepten oluşabilecek işletim sistemi başlatma dosyalarının bozulması.
  3. HDD kablosunun arızası.
  4. BOOT seçeneklerin yanlış yapılandırılması.

Windows 7 kullanmayın son güncel işletim sistemini tercih ediniz.

Peki şu an ne yapmam lazım? Anladığıma göre ya bir Windows 7 DVD'si bulup, onunla kendi başımın çaresine bakacağım, ya da bilgisayarımı teknik servise götüreceğim. Öyle mi? DVD, USB takmadan, başka bir bilgisayara ihtiyaç duymadan ya da para harcamadan düzeltmek için bir şansım yok mu?

Peki şu an ne yapmam lazım? Anladığıma göre ya bir Windows 7 DVD'si bulup, onunla kendi başımın çaresine bakacağım, ya da bilgisayarımı teknik servise götüreceğim. Öyle mi? DVD, USB takmadan, başka bir bilgisayara ihtiyaç duymadan ya da para harcamadan düzeltmek için bir şansım yok mu?

Sorun devam ediyorsa sistem kurulumu yapınız eğer bilmiyorsanız teknik servise para bayılabilirsiniz.

Sistem kurulumu yapabilmem için de DVD satın almam gerekecek. Her halükarda para harcayacağım. Kaçış yok. 🙂

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Bu hatayı format atarak çözdüm. Sistem dosyaları bozulmuş.

(Siteye bir sene sonra giriş yaptım, arama motorundan gelen olursa, problemi böyle çözdüğümü anlasın diye bu mesajı yazdım.)

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı