iambodyguard Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4 22 Mart 2022 #1 Bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2022
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Gördüğüm kadarıyla format atıyorsunuz. Ben bu sorunu yaşadıktan sonra farklı bir ISO ile kurulum yaptığımda sorunsuz kurmuştum Windows'u. ISO'da sorun olabilir. Tekrar indirmeyi veya farklı bir yerden indirmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Gördüğüm kadarıyla format atıyorsunuz. Ben bu sorunu yaşadıktan sonra farklı bir ISO ile kurulum yaptığımda sorunsuz kurmuştum Windows'u. ISO'da sorun olabilir. Tekrar indirmeyi veya farklı bir yerden indirmeyi dener misiniz?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 22 Mart 2022 #3 Evet, bu arada sanırım legacy kurulum yapıyorsunuz. Ondan kaynaklı değil tabii ki ama UEFI kurulum denediysen o UEFI değil legacy. Farklı ISO ile olmazsa başka USB varsa onla dene. Artı 0 Eksi
Evet, bu arada sanırım legacy kurulum yapıyorsunuz. Ondan kaynaklı değil tabii ki ama UEFI kurulum denediysen o UEFI değil legacy. Farklı ISO ile olmazsa başka USB varsa onla dene.