OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 27 Nisan 2021 #1 Bilgisayarı açtığımda Windows başlatılıyorda donuyor 10 saniye kadar, sonra bilgisayar kapanıyor. Ne yapmalıyım?
Bilgisayarı açtığımda Windows başlatılıyorda donuyor 10 saniye kadar, sonra bilgisayar kapanıyor. Ne yapmalıyım?
2 297345 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #11 Er73748 dedi: Arkadaşlar ben mi bilmiyorum? Yani bu üyelerin sistemlerini öğrenebileceğimiz bir veritabanı falan mı var? Lütfen sisteminizi yazın. Ayrıyeten sistemde son zamanda olağan dışı bir şey yaptınız mı? Windows'a son zamanda crackli bir şey mi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yoğun zorluklar sonucu verileri aldık, emrinize amade. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Arkadaşlar ben mi bilmiyorum? Yani bu üyelerin sistemlerini öğrenebileceğimiz bir veritabanı falan mı var? Lütfen sisteminizi yazın. Ayrıyeten sistemde son zamanda olağan dışı bir şey yaptınız mı? Windows'a son zamanda crackli bir şey mi indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yoğun zorluklar sonucu verileri aldık, emrinize amade.
KS KS OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 27 Nisan 2021 #12 Er73748 dedi: SSD'yi başka bir bilgisayarda deneyin büyük ihtimalle Windows zarar görmüş içindeki. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir bilgisayarda 2 SSD takarak açabiliyorum ve içindeki bilgilere ulaşabiliyorum yani SSD çalışıyor fakat tek başına Windows'u açamıyor. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: SSD'yi başka bir bilgisayarda deneyin büyük ihtimalle Windows zarar görmüş içindeki. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir bilgisayarda 2 SSD takarak açabiliyorum ve içindeki bilgilere ulaşabiliyorum yani SSD çalışıyor fakat tek başına Windows'u açamıyor.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #13 OyunTanesi dedi: Evet başka bir bilgisayarda 2 SSD takarak açabiliyorum ve içindeki bilgilere ulaşabiliyorum yani SSD çalışıyor fakat tek başına Windows'u açamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir parçada sorun olabilir mi? 297345 dedi: Evet hocam yoğun zorluklar sonucu verileri aldık, emrinize amade. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
OyunTanesi dedi: Evet başka bir bilgisayarda 2 SSD takarak açabiliyorum ve içindeki bilgilere ulaşabiliyorum yani SSD çalışıyor fakat tek başına Windows'u açamıyor. Genişletmek için tıkla... Bir parçada sorun olabilir mi? 297345 dedi: Evet hocam yoğun zorluklar sonucu verileri aldık, emrinize amade. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
KS KS OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 27 Nisan 2021 #14 Er73748 dedi: Bir parçada sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Bir parçada sorun olabilir mi? Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Hiçbir parçada sorun olmadığına eminim çünkü başka bir SSD taktığımda rahatlıkla çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Bir parçada sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Bir parçada sorun olabilir mi? Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Hiçbir parçada sorun olmadığına eminim çünkü başka bir SSD taktığımda rahatlıkla çalışıyordu.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #15 OyunTanesi dedi: Hiçbir parçada sorun olmadığına eminim çünkü başka bir SSD taktığımda rahatlıkla çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bir test yapar mısınız? Çoktandır kullanmadığınız için okuma yazma hızları ölmüş olabilir veya bad sector oluşmuş olabilir. Artı 0 Eksi
OyunTanesi dedi: Hiçbir parçada sorun olmadığına eminim çünkü başka bir SSD taktığımda rahatlıkla çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... SSD'ye bir test yapar mısınız? Çoktandır kullanmadığınız için okuma yazma hızları ölmüş olabilir veya bad sector oluşmuş olabilir.
KS KS OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 27 Nisan 2021 #16 Er73748 dedi: SSD'ye bir test yapar mısınız? Çoktandır kullanmadığınız için okuma yazma hızları ölmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl test yapacağım? Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: SSD'ye bir test yapar mısınız? Çoktandır kullanmadığınız için okuma yazma hızları ölmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl test yapacağım?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #17 OyunTanesi dedi: Nasıl test yapacağım? Genişletmek için tıkla... HDD sentinel ile. Diski başka bir bilgisayara takın ve oradan testi başlatın. Artı 0 Eksi
OyunTanesi dedi: Nasıl test yapacağım? Genişletmek için tıkla... HDD sentinel ile. Diski başka bir bilgisayara takın ve oradan testi başlatın.
KS KS OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 7 Mayıs 2021 #18 Sorunu yeni SSD alarak çözdüm yardım eden herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi