Arkadaşlar bütün oyunlarını Steam'den veya Epic Games'den indirdim bir tane bile korsan oyun indirmedim. Bugün ASUS TUF laptopum ilk defa siyah ekran verdi zor da olsa açtım sonra başlıktaki hataları verdi ve sürekli siyah ekran gelip gitti ve bunlar GTA 5 Türkçe yama indirdikten sonra oldu. Gerçekten deli oldum. Evde içi biraz dolu USB'ler var format atacağım fakat anakart Çipset driver kurmayı bilmiyorum ne yapmam lazım? Bu arada format atacak olursam Windows 11 kuracağım.
Arkadaşlar bütün oyunlarını Steam'den veya Epic Games'den indirdim bir tane bile korsan oyun indirmedim. Bugün ASUS TUF laptopum ilk defa siyah ekran verdi zor da olsa açtım sonra başlıktaki hataları verdi ve sürekli siyah ekran gelip gitti ve bunlar GTA 5 Türkçe yama indirdikten sonra oldu. Gerçekten deli oldum. Evde içi biraz dolu USB'ler var format atacağım fakat anakart çipset driver kurmayı bilmiyorum ne yapmam lazım? Bu arada format atacak olursam Windows 11 kuracağım.
Hocam UEFI onları biliyorum ASUS modu zaten şu an UEFI da. TPM 2.0 açık Secure Boot açık Windows defender her gün tarama yapıyorum gerçekten gram sebep yok tatilin ortasında böyle oldu.