Zorin ve Elementary de iyi birer alternatif. İkisi de Ubuntu, Ubuntu da Debian tabanlı Linux dağıtımlarıdır. Bunların dışında açık kaynak Windows NT işletim sistemi olarak ReactOS var Rus yapımı.
Zorin ve Elementary de iyi birer alternatif. İkisi de Ubuntu, Ubuntu da Debian tabanlı Linux dağıtımlarıdır. Bunların dışında açık kaynak Windows NT işletim sistemi olarak reactos var Rus yapımı.
Zorin ve Elementary de iyi birer alternatif. İkisi de Ubuntu, Ubuntu da Debian tabanlı Linux dağıtımlarıdır. Bunların dışında açık kaynak Windows NT işletim sistemi olarak reactos var Rus yapımı.
Ubuntu, Debian tabanlı bir Linux dağıtımıdır. GNOME masaüstü ortamını kullanmaktadır (son sürümlerinde). Ayrıca Zorin, Linux Mint gibi dağıtımların da temelidir.
Bence Fedora Xfce veya Linux Mint Xfce kullan. Tek tıkla EXE çalıştıramazsın ama programları var, ben Bottles kullanıyorum gayet iyi performans sunuyor.
Ubuntu, Debian tabanlı bir Linux dağıtımıdır? GNOME masaüstü ortamını kullanmaktadır (son sürümlerinde). Ayrıca zorin, Linux Mint gibi dağıtımların da temelidir.
Ubuntu ile başla istersen. Ubuntu'nun Türkiye forum sitesi de var. Oradan destek alabilirsin. Xfce masaüstünü kullanmak istersen de Xubuntu'yu önerebilirim.