D Dark^^ Ziyaretçi 10 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar 500GB harici harddiskimi bilgisayara bağladım kullanmak için biçimlendirin dedi biçimlendir dedim böyle hata veri aşşağıdaki 2 fotoğraftaki gibi. Nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar 500GB harici harddiskimi bilgisayara bağladım kullanmak için biçimlendirin dedi biçimlendir dedim böyle hata veri aşşağıdaki 2 fotoğraftaki gibi. Nasıl düzeltirim?
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Haziran 2019 #2 Ben daha çok disk bölümleme için kullandım ama bu tarz işlerde MiniTool Partition Wizard programı epey işe yarıyor. Bir de onu dener misiniz?
Ben daha çok disk bölümleme için kullandım ama bu tarz işlerde MiniTool Partition Wizard programı epey işe yarıyor. Bir de onu dener misiniz?
D Dark^^ Ziyaretçi 10 Haziran 2019 #3 ust_sel dedi: Ben daha çok disk bölümleme için kullandım ama bu tarz işlerde MiniTool Partition Wizard programı epey işe yarıyor. Bir de onu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı.
ust_sel dedi: Ben daha çok disk bölümleme için kullandım ama bu tarz işlerde MiniTool Partition Wizard programı epey işe yarıyor. Bir de onu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı.