Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 QEMU kurarak macOS kurmak istiyorum ama indirme dosyasını bulsam da açamıyorum. Programı Windows'a nasıl indireceğim? Dosya Ekleri 1706367006406.png 84,3 KB · Görüntüleme: 93 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
QEMU kurarak macOS kurmak istiyorum ama indirme dosyasını bulsam da açamıyorum. Programı Windows'a nasıl indireceğim?
Ö özdemirismail Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 S.a bir çözüm bulabildinizmi?
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 özdemirismail dedi: S. A bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani.
özdemirismail dedi: S. A bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani.
Ö özdemirismail Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 Oldus dedi: Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani. Genişletmek için tıkla... Bende kurdum ama bende çalışmıyor nedense. Bunu bir şekilde yapmam gerek. Oldus dedi: Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani. Genişletmek için tıkla... Ama ben win10 kurmam gerekiyor.
Oldus dedi: Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani. Genişletmek için tıkla... Bende kurdum ama bende çalışmıyor nedense. Bunu bir şekilde yapmam gerek. Oldus dedi: Hayır ama qtemu diye bir program kurdum. O da başlatıyor da zor yani. Genişletmek için tıkla... Ama ben win10 kurmam gerekiyor.