Windows bilgisayarda HEVC uzantısı hatası nasıl giderilir?

KuzeyTekinogluu

Hectopat
Bazı resimlerde ve videolarda bu tarz hata alıyorum, önemli resimler var. Nasıl düzelteceğim bu sorunu?

Ekran Görüntüsü (1186).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce şu ücretsiz eklentiyi indir:

Eğer olmazsa aşağıdakine para vermek yada Windows'un kendi görüntüleme programları yerine bu formatı destekleyen başka bir program kurman gerekecek(Google Fotoğraflar gibi):

Microsoft Store'dan HEVC video uzantıları satın almanız gerekiyor.
Fiyat olarak 2.75 TL.

Her resim için mi vereceğim yoksa bir defa mı?

iCloud üzerinden indiriyorsan "en iyi uyumluluk" seçeneğini seç. HEVC ücretsiz olarak biraz sıkıntılı Windows'ta.

Hatırlamıyorum bayağı oldu flash bellek için'de duruyordu bugün açtım bazıları böyle Videolar'da ses var görüntü yok

Önce şu ücretsiz eklentiyi indir:

Eğer olmazsa aşağıdakine para vermek ya da Windows'un kendi görüntüleme programları yerine bu formatı destekleyen başka bir program kurman gerekecek(Google Fotoğraflar gibi):

Tamamdır deniyorum

Her resim için mi vereceğim yoksa bir defa mı?

Tamamdır deniyorum.
Resimler için ücretsiz HEIF eklentisi yeterli olması lazım. Ayrıca ücretli olan HEVC eklentisi bir kereye mahsus ödenir ve o formattaki her dosyayı açmaya başlar. Gelecekte yeniden Windows kurduğunda aynı Microsoft hesabı ile oturum açtığında tekrar indirilebilir olması lazım. Tıpkı Google Play Store veya App Store mantığı.

Ayrıca şu an sadece videolarda sıkıntı varsa VLC Player deneyebilirsin. HEVC kodekli videoları açar.

Resimler için ücretsiz heıf eklentisi yeterli olması lazım. Ayrıca ücretli olan HEVC eklentisi bir kereye mahsus ödenir ve o formattaki her dosyayı açmaya başlar. Gelecekte yeniden Windows kurduğunda aynı Microsoft hesabı ile oturum açtığında tekrar indirilebilir olması lazım. Tıpkı Google Play Store veya App Store mantığı.

Ayrıca şu an sadece videolarda sıkıntı varsa VLC Player deneyebilirsin. HEVC kodekli videoları açar.

Teşekkürler resimler ve videolar açıldı bazıları silinmiş bir program vardı silinenleri geri getiriyorduk flash bellekten onu nasıl yapacağım

Teşekkürler resimler ve videolar açıldı bazıları silinmiş bir program vardı silinenleri geri getiriyorduk flash bellekten onu nasıl yapacağım.
Recuva isimli programı deneyebilirsin. Sihirbaz modundan çıkıp ayarlardan derinlemesine taramayı açmayı unutma. Silinenlerin üzerine henüz bir şey yazılmadıysa geri getirebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı