L LoncaI Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Merhaba. Windows bilgisayarımda sadece benim internetim kopuyor. Adaptör aldık belli ondandır ama normal modemde kopuyor. Neden sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Merhaba. Windows bilgisayarımda sadece benim internetim kopuyor. Adaptör aldık belli ondandır ama normal modemde kopuyor. Neden sizce?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #2 LoncaI dedi: Merhaba. Windows bilgisayarımda sadece benim internetim kopuyor. Adaptör aldık belli ondandır ama normal modemde kopuyor. Neden sizce? Genişletmek için tıkla... Laptop mu PC mi bahsetmemissin.
LoncaI dedi: Merhaba. Windows bilgisayarımda sadece benim internetim kopuyor. Adaptör aldık belli ondandır ama normal modemde kopuyor. Neden sizce? Genişletmek için tıkla... Laptop mu PC mi bahsetmemissin.
L LoncaI Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 Dyrothbrk dedi: Laptop mu PC mi bahsetmemissin. Genişletmek için tıkla... PC hocam masaüstü toplama çok eski
Dyrothbrk dedi: Laptop mu PC mi bahsetmemissin. Genişletmek için tıkla... PC hocam masaüstü toplama çok eski
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 24 Nisan 2022 #4 LoncaI dedi: PC hocam masaüstü toplama çok eski. Genişletmek için tıkla... Driver guncelledikten sonra mi oldu.
LoncaI dedi: PC hocam masaüstü toplama çok eski. Genişletmek için tıkla... Driver guncelledikten sonra mi oldu.
L LoncaI Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 Dyrothbrk dedi: Driver guncelledikten sonra mi oldu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bazen onarım sorunları oluyordu format atıyorfum sonra oda düzeni değiştiği zaman internet çekmemeye başladı bende adaptör aldım
Dyrothbrk dedi: Driver guncelledikten sonra mi oldu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bazen onarım sorunları oluyordu format atıyorfum sonra oda düzeni değiştiği zaman internet çekmemeye başladı bende adaptör aldım