Windows bilgisayardan tamamen nasıl silinir?

Ahmet Ayten

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sattığım kişi FreeDOS olarak yani hiçbir işletim sistemi olmayacak şekilde teslim alsın istiyorum çünkü benim bu sistemde kullandığım Windows'un anahtarını başka bir bilgisayarda kullanacağım. Windows'u tamamen nasıl silebilirim?

Bilgisayarımı sattığım kişi FreeDOS olarak yani hiçbir işletim sistemi olmayacak şekilde teslim alsın istiyorum çünkü benim bu sistemde kullandığım Windows'un anahtarını başka bir bilgisayarda kullanacağım. Windows'u tamamen nasıl silebilirim?

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Evet dostum, nereden bildin! Windows'u silmek kessinlikle imkansız!

Yahu şaka bir kenara neden silinmeyecekmiş? Diski Windows veya isterseniz bir Linux medyasıyla Wipe ettikten sonra sorun olmaz.

USB üzerinden format atmanız yeterli olacaktır. FreeDOS yapmana gerek yok. Sattığın kişi zaten Windows kuracak.

İçine herhangi bir işletim sistemi yazılmış USB flash bellek ya da CD-DVD'yi bilgisayara takıp, kurulum aşamasında işletim sisteminin kurulu olduğu sürücüyü biçimlendirip kurulumdan çıkacaksınız. Bu kadar basit.

Kardeşim bende biliyorum Windows dosyalarini silmeyi o zaman ne anlami kaldi at USB format Windows 10'a etkinleştirem yolla adama bu kadar.
Peki sizin demek istediğiniz neydi önceki mesajda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı