utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 30 Mayıs 2018 #1 Windows'lu bilgisayarımı macOS'a çevirmek istiyorum. Yardım edebilen var mı? Bilen birileri bilgisayarımı macOS'a geçirsin Windows'u kaldırıp, ben yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2018
Windows'lu bilgisayarımı macOS'a çevirmek istiyorum. Yardım edebilen var mı? Bilen birileri bilgisayarımı macOS'a geçirsin Windows'u kaldırıp, ben yapamadım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Mayıs 2018 #2 Sisteminiz nedir? utku0002 dedi: Bilen birileri bilgisayarımı macOS'a geçirsin Windows'u kaldırıp, ben yapamadım. Genişletmek için tıkla... Tonla macOS rehberi var, hangi rehberi uygulayıp başarıya ulaşamadınız?
Sisteminiz nedir? utku0002 dedi: Bilen birileri bilgisayarımı macOS'a geçirsin Windows'u kaldırıp, ben yapamadım. Genişletmek için tıkla... Tonla macOS rehberi var, hangi rehberi uygulayıp başarıya ulaşamadınız?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 1 Haziran 2018 #3 Rehberleri uygulayın, imajları indirin. Eğer ki bir sorun yaşar, kuruluma geçemez iseniz yeniden bir konu açarak sorabilirsiniz.
Rehberleri uygulayın, imajları indirin. Eğer ki bir sorun yaşar, kuruluma geçemez iseniz yeniden bir konu açarak sorabilirsiniz.
utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 1 Haziran 2018 #4 maestra dedi: Rehberleri uygulayın, imajları indirin. Eğer ki bir sorun yaşar, kuruluma geçemez iseniz yeniden bir konu açarak sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuruluma geçemediğim için tekrar açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2018
maestra dedi: Rehberleri uygulayın, imajları indirin. Eğer ki bir sorun yaşar, kuruluma geçemez iseniz yeniden bir konu açarak sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuruluma geçemediğim için tekrar açtım.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 2 Haziran 2018 #5 Ne gibi bir hata aldınız ? Ne sorun yaşadınız ?