Windows bilgisayarınızı korudu ekranı nedir?

emirgnm01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Rampage diye bir mouse'um vardı. Onun makro yazılımını indirip kuracaktım. Segment diye bir site vardı, oradan indirdim. Açmaya çalıştım ama karşıma "Windows bilgisayarınızı korudu" diye bir ekran geliyor. Windows Defender ile dosyayı taradım, tehdit bulunamadı dedi ama açtığımda hala o ekran geliyor. Sizce açmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-08 111106.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 111106.png
    185 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-12-08 111146.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 111146.png
    224,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2024-12-08 111204.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 111204.png
    304,8 KB · Görüntüleme: 36
Yapımcı uygulamaya imzasını atmadıysa bilinmeyen yapımcı olarak görünür ve Windows burada sorun olabileceğini düşünür bu yüzden engeller. Eğer dosyada virüs olmadığına eminseniz "ek bilgi" yazısına tıklayıp dosyayı açabilirsiniz.

Windows tarafından tanınmayan uygulamalar bu şekilde ekran çıkarabilir bu ekran uygulamanın Windows tarafından tanınamadığı yani sağlayan kişinin Windows tarafından bir sertifikası olmadığı ve programı tanımadığı anlamına gelir bu yüzden bu ekranı çıkartır kurabilirsiniz bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum virüs taraması yapılmıştır bu tarz programların. Zaten eğer segment üzerinden indirdiyseniz güvenilir bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz sağlıcakla kalın iyi günler.

Windows tarafından tanınmayan uygulamalar bu şekilde ekran çıkarabilir bu ekran uygulamanın Windows tarafından tanınamadığı yani sağlayan kişinin Windows tarafından bir sertifikası olmadığı ve programı tanımadığı anlamına gelir bu yüzden bu ekranı çıkartır kurabilirsiniz bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum virüs taraması yapılmıştır bu tarz programların. Zaten eğer segment üzerinden indirdiyseniz güvenilir bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz sağlıcakla kalın iyi günler.
çok teşekkür ederim

Yapımcı uygulamaya imzasını atmadıysa bilinmeyen yapımcı olarak görünür ve Windows burada sorun olabileceğini düşünür bu yüzden engeller. Eğer dosyada virüs olmadığına eminseniz "ek bilgi" yazısına tıklayıp dosyayı açabilirsiniz.
çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı