Windows Boot başlamıyor

Memoony

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayara USB üzerinden Windows 10 kurdum, kurulumdan sonra açıldığında herhangi bir problem yoktu; yani Windows'u kullanabildim. Daha sonra bilgisayarı kapattım fakat tekrar açmaya çalıştığımda Windows Boot olmuyor, resimde ilettiğim ekranda kalıyor. İnternet üzerinden araştırma yaptım ve birçok şey denedim fakat başarılı olamadım. Boot önceliğinde vs. bir problem de görünmüyor.

Dosya Ekleri

• Ek-1.jpeg
    Ek-1.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Bilgisayara USB üzerinden Windows 10 kurdum, kurulumdan sonra açıldığında herhangi bir problem yoktu; yani Windows'u kullanabildim. Daha sonra bilgisayarı kapattım fakat tekrar açmaya çalıştığımda Windows Boot olmuyor, resimde ilettiğim ekranda kalıyor. İnternet üzerinden araştırma yaptım ve birçok şey denedim fakat başarılı olamadım. Boot önceliğinde vs. bir problem de görünmüyor.
Sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum,
Aklıma Bir şey geldi Şunu deneyin,
Bios ayarlarınıza girin,
Orada Kayıtlı profiller göreceksiniz ( yada kayıt etmek için profiller )
Biostan Boot ayarını HDD-SSD olarak normal şekilde yapınız
( bunu yaparken bilgisayara usb takılı olmadığından emin olun
Profil 1 Olarak ayarları kaydedin bu şekilde deneyin lütfen Umarım anlatabilmişimdir.

Sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum,
Aklıma Bir şey geldi Şunu deneyin,
Bios ayarlarınıza girin,
Orada Kayıtlı profiller göreceksiniz ( yada kayıt etmek için profiller )
Biostan Boot ayarını HDD-SSD olarak normal şekilde yapınız
( bunu yaparken bilgisayara usb takılı olmadığından emin olun
Profil 1 Olarak ayarları kaydedin bu şekilde deneyin lütfen Umarım anlatabilmişimdir.
Merhaba, demek istediğinizi anladım. Gün içerisinde deneyeceğim teşekkürler.

Bilgisayarı başlattıktan sonra anakart modelinin isminin gözüktüğü ekran, buradan sonra Windows başlaması lazım fakat burada takılıyor.

BIOS'a girebiliyorsanız menüler içinde Full screen logo diye bir seçenek olacak onu disable yapın F10 ile kaydedip çıkın.

Sistem başladığında logo yerine donanım bilgilerini göreceksiniz ve o ekranda sistemi hangi parçanın kilitlediğini de göreceksiniz.

O ekranı buraya koyun bakalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı