ali uzun Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #1 UEFI Windows Sistemlerde Boot Logosu Değişimi Bu konuya bakarak yapmaya çalıştım ama videodaki gibi oluyor. Secure BOOT kapalı. Windows 10 1803 var UEFİ kurulu. Ancak videodaki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2018
UEFI Windows Sistemlerde Boot Logosu Değişimi Bu konuya bakarak yapmaya çalıştım ama videodaki gibi oluyor. Secure BOOT kapalı. Windows 10 1803 var UEFİ kurulu. Ancak videodaki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümü var mıdır?
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 19 Kasım 2018 #2 Kullandığınız resim .png uzantılı mı ?
ali uzun Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #3 .bmp uzantılı. gurkanyal dedi: Kullandığınız resim .png uzantılı mı ? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2018
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 19 Kasım 2018 #4 Silinen üye dedi: .bmp uzantılı. Genişletmek için tıkla... Paint ile düzenleme yaptıysanız saydam olmuyor. Gimp photoshop gibi programlarda deneyin.
Silinen üye dedi: .bmp uzantılı. Genişletmek için tıkla... Paint ile düzenleme yaptıysanız saydam olmuyor. Gimp photoshop gibi programlarda deneyin.
ali uzun Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #5 gurkanyal dedi: Paint ile düzenleme yaptıysanız saydam olmuyor. Gimp photoshop gibi programlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... mesele saydamlık değil orada göstermeye çalıştığım şey şu önce acer logosu geliyor ama videolarda sadece yapılan resim çıkıyor (videoyu çeken benim)
gurkanyal dedi: Paint ile düzenleme yaptıysanız saydam olmuyor. Gimp photoshop gibi programlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... mesele saydamlık değil orada göstermeye çalıştığım şey şu önce acer logosu geliyor ama videolarda sadece yapılan resim çıkıyor (videoyu çeken benim)
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 20 Kasım 2018 #6 ali uzun dedi: mesele saydamlık değil orada göstermeye çalıştığım şey şu önce acer logosu geliyor ama videolarda sadece yapılan resim çıkıyor (videoyu çeken benim) Genişletmek için tıkla... Ha acer logosu gelmemesini istiyorsanız bios modlaması yapmalısınız.
ali uzun dedi: mesele saydamlık değil orada göstermeye çalıştığım şey şu önce acer logosu geliyor ama videolarda sadece yapılan resim çıkıyor (videoyu çeken benim) Genişletmek için tıkla... Ha acer logosu gelmemesini istiyorsanız bios modlaması yapmalısınız.