alituna Megapat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2019 #1 Bilgisayarıma format atıyordum. Kurulum ekranı geldiğinde yanlışlıkla sistem bölüntüsünü sildim böylece “Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık.” hatasını aldım. [Çözüm] Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. - Technopat Sosyal Linkteki adımları izledim bu defa da BIOS'ta kalıyor. Boot seçeneklerinde sadece USB kurulum dosyam var. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bilgisayarıma format atıyordum. Kurulum ekranı geldiğinde yanlışlıkla sistem bölüntüsünü sildim böylece “Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık.” hatasını aldım. [Çözüm] Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. - Technopat Sosyal Linkteki adımları izledim bu defa da BIOS'ta kalıyor. Boot seçeneklerinde sadece USB kurulum dosyam var. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
EnesTech Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 386 Çözümler 3 5 Ekim 2019 #2 İlk bir format atmayı deneyin.
alituna Megapat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2019 #3 Format atamıyorum. Bu ekranda kalıyor.