E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #11 Hata yazıyor başlıkta koskocaman. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2017
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 3 Mayıs 2017 #12 @Silinen üye Yalniz baslikta "Sorun" degil "Windows Boot Manager Hatası" yaziyor .
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #13 FantastikTürk dedi: @Silinen üye Yalniz baslikta "Sorun" degil "Windows Boot Manager Hatası" yaziyor . Genişletmek için tıkla... Senin için düzenledim.
FantastikTürk dedi: @Silinen üye Yalniz baslikta "Sorun" degil "Windows Boot Manager Hatası" yaziyor . Genişletmek için tıkla... Senin için düzenledim.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #14 FantastikTürk dedi: @Silinen üye Yalniz baslikta "Sorun" degil "Windows Boot Manager Hatası" yaziyor . Genişletmek için tıkla... İşte.. Uğraştığım insanlara bak, teki açtığı konuyu bilmiyor teki de iki kişi arasında çözülmüş sorunu sırf prim yapmak için tekrar açıyor.
FantastikTürk dedi: @Silinen üye Yalniz baslikta "Sorun" degil "Windows Boot Manager Hatası" yaziyor . Genişletmek için tıkla... İşte.. Uğraştığım insanlara bak, teki açtığı konuyu bilmiyor teki de iki kişi arasında çözülmüş sorunu sırf prim yapmak için tekrar açıyor.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 3 Mayıs 2017 #15 @rico Kardesim yazdiklarin cok sacma, @Silinen üye yakin arkadasimdir ve prim icin yazmadim. Prim dedigi de artik ne oluyorsa?
@rico Kardesim yazdiklarin cok sacma, @Silinen üye yakin arkadasimdir ve prim icin yazmadim. Prim dedigi de artik ne oluyorsa?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #16 FantastikTürk dedi: @rico Kardesim yazdiklarin cok sacma, @Silinen üye yakin arkadasimdir ve prim icin yazmadim. Prim dedigi de artik ne oluyorsa? Genişletmek için tıkla... Sana değildi lafım kardeşim neden üstüne alınıyorsun?
FantastikTürk dedi: @rico Kardesim yazdiklarin cok sacma, @Silinen üye yakin arkadasimdir ve prim icin yazmadim. Prim dedigi de artik ne oluyorsa? Genişletmek için tıkla... Sana değildi lafım kardeşim neden üstüne alınıyorsun?
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #17 @Jira Konuyu kilitle. Adama laf anlatamıyoruz. Uğraşmak istemiyorum artık. Konuyu açtığıma pişman oldum. Yarın arkadaşa halletmiş mi diye sorarım.
@Jira Konuyu kilitle. Adama laf anlatamıyoruz. Uğraşmak istemiyorum artık. Konuyu açtığıma pişman oldum. Yarın arkadaşa halletmiş mi diye sorarım.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #18 Silinen üye dedi: @Jira Konuyu kilitle. Adama laf anlatamıyoruz. Uğraşmak istemiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Bence de kilitle konuyu, bunlar biraz daha sinirlendirerek ban yememe sebep olacaklar.
Silinen üye dedi: @Jira Konuyu kilitle. Adama laf anlatamıyoruz. Uğraşmak istemiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Bence de kilitle konuyu, bunlar biraz daha sinirlendirerek ban yememe sebep olacaklar.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 4 Mayıs 2017 #19 Konu sapti. @rico Dostumuz saptirmasaydi belkide sirun cozulecekti veya cozulmese de Recep abimiz yeni seyler katacakti...
Konu sapti. @rico Dostumuz saptirmasaydi belkide sirun cozulecekti veya cozulmese de Recep abimiz yeni seyler katacakti...