elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Windows yanına Linux kurarken Windows boot dosyasını bozdum Linux boot oluyor. Nasıl çözerim bunu? Windows'a geçiş yapınca "no bootable device, please insert any disk..." hatası veriyor.
Windows yanına Linux kurarken Windows boot dosyasını bozdum Linux boot oluyor. Nasıl çözerim bunu? Windows'a geçiş yapınca "no bootable device, please insert any disk..." hatası veriyor.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 ArchBtw dedi: Yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Uğraştıracak bayağı ince ayar çekmiştim. Boot dosyasını yeniden oluşturmayı deniyorum şuan son çare yeniden kurarım.
ArchBtw dedi: Yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Uğraştıracak bayağı ince ayar çekmiştim. Boot dosyasını yeniden oluşturmayı deniyorum şuan son çare yeniden kurarım.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 26 Ağustos 2023 #4 Normalde bir kaç yöntem var ama hataya göre siz Windows hepten silmişsiniz o yüzden yeniden kurmak dışında birşey yapamazsınız.
Normalde bir kaç yöntem var ama hataya göre siz Windows hepten silmişsiniz o yüzden yeniden kurmak dışında birşey yapamazsınız.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ağustos 2023 #5 Windows kurulum USB'si oluşturup oradan yeniden oluşturabilrsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows kurulum USB'si oluşturup oradan yeniden oluşturabilrsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #6 Sıfırdan kurdum arkadaşlar yine de teşekkürler.