Q QweYardim Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 27 20 Nisan 2021 #1 Merhaba, iyi akşamlar. bu Windows. BT dosyası silinmiyor. disk temizleme ve CMD ile her yöntemi denedim ama silemiyorum. yaklaşık 20 GB yer kaplıyor ve SSD kullanıyorum. oyunlarımı yükleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Merhaba, iyi akşamlar. bu Windows. BT dosyası silinmiyor. disk temizleme ve CMD ile her yöntemi denedim ama silemiyorum. yaklaşık 20 GB yer kaplıyor ve SSD kullanıyorum. oyunlarımı yükleyemiyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 Bu mesaj sallama olduğundan dolayı sahibi tarafından silindi.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.872 Makaleler 26 Çözümler 517 21 Nisan 2021 #3 Bu bilgisayar -> C'ye sağ tık -> Özellikler -> Diski Temizle -> Sistem dosyalarını temizle Listede "Önceki Windows yüklemeleri" gibi bir şey çıkması lazım.
Bu bilgisayar -> C'ye sağ tık -> Özellikler -> Diski Temizle -> Sistem dosyalarını temizle Listede "Önceki Windows yüklemeleri" gibi bir şey çıkması lazım.
Q QweYardim Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 27 21 Nisan 2021 #4 Emir M. dedi: Bu bilgisayar -> C'ye sağ tık -> Özellikler -> Diski Temizle -> Sistem dosyalarını temizle Listede "önceki Windows yüklemeleri" gibi bir şey çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkmıyor.
Emir M. dedi: Bu bilgisayar -> C'ye sağ tık -> Özellikler -> Diski Temizle -> Sistem dosyalarını temizle Listede "önceki Windows yüklemeleri" gibi bir şey çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef çıkmıyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.872 Makaleler 26 Çözümler 517 21 Nisan 2021 #5 Yüksek boyutlu bir şey var mı peki listede?