Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba, benim taşınabilir SSD'im aşırı yavaş olduğu için internette çözüm ararken yazma önbelleği açın diye bir öneri gördüm. Denedim ve hiçbir işe yaramadı. Şimdi ise geri değiştirmek istiyorum fakat kapatmak isteyince böyle bir hata alıyorum.
Merhaba, benim taşınabilir SSD'im aşırı yavaş olduğu için internette çözüm ararken yazma önbelleği açın diye bir öneri gördüm. Denedim ve hiçbir işe yaramadı. Şimdi ise geri değiştirmek istiyorum fakat kapatmak isteyince böyle bir hata alıyorum.
cerkes27 Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 İyi akşamlar bu soruna çözüm bulabildin mi?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 cerkes27 dedi: İyi akşamlar bu soruna çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Fakat zaten öyle olması gerekiyormuş galiba. Bir süre sonra aklımdan çıktı.
cerkes27 dedi: İyi akşamlar bu soruna çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Fakat zaten öyle olması gerekiyormuş galiba. Bir süre sonra aklımdan çıktı.
cerkes27 Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #4 Teşekkürler bende harici SSD de kendim değiştirdim düzelmiyor şimdi de.