Windows "Bu bilgisayarı sıfırla özelliği" format ile aynı mı?

Ofg90

Decapat
Arkadaşlar bu özellik format ile aynı özelliği mi görüyor? Hazırda format USB'im olmadığı için bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama daha önce hiç denemedim. Format gibi her şey sıfırlar mı? Bu özellik Windows'un kendi dosyaları dışındaki her şeyi mi siliyor?

Dosya Ekleri

• sıfırlama.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 493
Son düzenleyen: Moderatör:

Driver vesaire duracaktır bazı şeyleri silmeyecektir bile ayrıca uzun sürecektir format 20 dakikaya bile atılır 10 yıllık hard diske bile flash belleğiniz varsa formattan kaçınmayın virüs şüpheniz varsa sıfırlamayın formatlayın.

Sıfırlamada eski Windows dosyaları kalır Program Files ve kullanıcı klasörleri yenilenir. Format ise tüm dosyaları orijinaliyle yeniden kurmaktır. USB Flash disk yanınızda varsa format atmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Onun dışında sıfırlamayı kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum.

Sıfırlama; temel üzerine insaa.
Temiz kurulum; temelden insaa.
Gibi düsünebilirsin.

Yanlış bilgi verme bazı virüs ve 3. parti yazılım durumlarında sıfırlama yeterli bazılarında yetersizdir.
Beğenmeyenler bilgisayardan bir gram anlıyarso ben birşey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…