denizcan.999 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 85 Makaleler 1 21 Haziran 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli Samsung hdd 320 gb Ekran kartı Zotac 9800 gt synergy 1gb 256 bit Abiler bir HDD aldım USB ile Windows 7 yukleyeyim dedim fakat 3 gündür bu hata ile karşılaşıyorum resim atacağım. "Windows bu diske yuklenemez BIOS'tan disk denetleyici açın" diyor her şeyi denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Abiler bir HDD aldım USB ile Windows 7 yukleyeyim dedim fakat 3 gündür bu hata ile karşılaşıyorum resim atacağım. "Windows bu diske yuklenemez BIOS'tan disk denetleyici açın" diyor her şeyi denedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Haziran 2022 #2 Diskpart ile deneyin. Olmazsa diskinizde arıza olabilir. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
Diskpart ile deneyin. Olmazsa diskinizde arıza olabilir. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
denizcan.999 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 85 Makaleler 1 21 Haziran 2022 #3 Recep Baltaş dedi: Diskpart ile deneyin. Olmazsa diskinizde arıza olabilir. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam 2. Gün denedim bunu da fakat olmadı bazıları BIOS ayarları sıfırlamamı ve 2. Sıraya HDD koymamı söyledi şimdi deneyeceğim tekrar
Recep Baltaş dedi: Diskpart ile deneyin. Olmazsa diskinizde arıza olabilir. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam 2. Gün denedim bunu da fakat olmadı bazıları BIOS ayarları sıfırlamamı ve 2. Sıraya HDD koymamı söyledi şimdi deneyeceğim tekrar
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #4 Hata kodu g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi anlamına geliyormuş. Disk arızalı veya sorunlu bölümleri olabilir.
Hata kodu g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi anlamına geliyormuş. Disk arızalı veya sorunlu bölümleri olabilir.
denizcan.999 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 85 Makaleler 1 21 Haziran 2022 #5 Assecreed dedi: Hata kodu g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi anlamına geliyormuş. Disk arızalı veya sorunlu bölümleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam "g/ç" derken neyi kastettiniz pek anlamadımda
Assecreed dedi: Hata kodu g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi anlamına geliyormuş. Disk arızalı veya sorunlu bölümleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam "g/ç" derken neyi kastettiniz pek anlamadımda
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #6 denizcan.999 dedi: Hocam "g/ç" derken neyi kastettiniz pek anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Giriş çıkış aygıtı yani HDD'i diyorum.
denizcan.999 dedi: Hocam "g/ç" derken neyi kastettiniz pek anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Giriş çıkış aygıtı yani HDD'i diyorum.