Xexwher Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #1 Beyler Asus X55OCC laptobun var format atarken windows'u nereye kur dediği zaman bu diske windows yüklenemez. GPT hatadı diyor. Araştırdım bulamadım yardım ederseniz sevninirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2015
Beyler Asus X55OCC laptobun var format atarken windows'u nereye kur dediği zaman bu diske windows yüklenemez. GPT hatadı diyor. Araştırdım bulamadım yardım ederseniz sevninirim.
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2015 #2 Komple belleği biçimlendirmen gerek. Aynı sorunla bende karşılaştım ancak biçimlendirince halloldu.
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2015 #3 Bende de aynı sorun vardı. Bilgisayarın haddiski C/D/E gibi birden fazla bölümse hepsini biçimlendirip birleştirmen gerekiyor.
Bende de aynı sorun vardı. Bilgisayarın haddiski C/D/E gibi birden fazla bölümse hepsini biçimlendirip birleştirmen gerekiyor.