3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #1 İlk kez format atıyorum ve bir diske kurmaya çalışırken Windows sürücüsünün 3 bölümüne yüklenemiyor yazıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
İlk kez format atıyorum ve bir diske kurmaya çalışırken Windows sürücüsünün 3 bölümüne yüklenemiyor yazıyor. Ne yapmam gerek?
Çözüm woitx 18 Mayıs 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi dinleyerek buradakileri yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi dinleyerek buradakileri yapın.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 18 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi dinleyerek buradakileri yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi dinleyerek buradakileri yapın.
KS KS 3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #3 Dostlarım kendim çözmüştüm ama yine de @woitx hocamın cevabını çözüm olarak işaretledim çünkü çözemeseydim büyük ihtimalle @woitx hocam sayesinde çözecektim. Artı 0 Eksi
Dostlarım kendim çözmüştüm ama yine de @woitx hocamın cevabını çözüm olarak işaretledim çünkü çözemeseydim büyük ihtimalle @woitx hocam sayesinde çözecektim.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 AOMEI ile diski MBR ise GPT'ye GPT ise MBR'ye çevirin. Artı -1 Eksi