16 MB olan ayrılmış kısmı seçtiğin için yüklenemiyor. Bölüm 3'ü seçmen lazım.
Eski Windows'un oluşturduğu bölümler var. Hepsini tek bölüm kalana kadar silin. Sonra temiz bir kurulum yapın.Arkadaşlar burada neyi silip birakcagimi bilmiyorum. O yüzden de hata veriyor. Kurulmuyor. Neyi silersem düzelir? Resim yukleyemedim. Technopat çöküyor.
Eski Windows'un oluşturduğu bölümler var. Hepsini tek bölüm kalana kadar silin. Sonra temiz bir kurulum yapın.
Gördüğün her şeyi sil. Daha sonra sağda yeni yazan yere tıklayıp tamam de. Yeni bir disk oluşacak onun üzerine kurulum yap.Arkadaşlar burada neyi silip birakcagimi bilmiyorum. O yüzden de hata veriyor. Kurulmuyor. Neyi silersem düzelir? Resim yukleyemedim. Technopat çöküyor.
Gördüğün her şeyi sil. Daha sonra sağda yeni yazan yere tıklayıp tamam de. Yeni bir disk oluşacak onun üzerine kurulum yap.
Gördüğün her şeyi sil. Daha sonra sağda yeni yazan yere tıklayıp tamam de. Yeni bir disk oluşacak onun üzerine kurulum yap.
Tüm diskleri sildiğine emin misin? Ayrıca diskleri biçimlendirmen gerekiyor.Deniyorum silinenleri sildim şu an.
Hata verdi yine.
Tüm diskleri sildiğine emin misin? Ayrıca diskleri biçimlendirmen gerekiyor.
İnternette biraz dolaştım. Microsoft'un sitesinde yeni bir USB ile ve temiz bir ISO ile kurulum yapmayı deneyin diyor.Biçimlendirme kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.