pcpat99 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 19 10 Eylül 2016 #11 GerçekBirTechnopat dedi: Üst taraftaki 450GB olan sürücüye tıklayın. Yeni tuşu aktif olacaktır. Genişletmek için tıkla... Benim haram mış ben 1 bolum ayrdiktan sonra c yi seçtim diğeri d olsun dedim fakat d yi ayirmamisim bir kere ayirinca 2 farklı disk oluşuyor saniyorum simdi kurulumu baslattim yükleniyor tesekkur ederim.[emoji4]
GerçekBirTechnopat dedi: Üst taraftaki 450GB olan sürücüye tıklayın. Yeni tuşu aktif olacaktır. Genişletmek için tıkla... Benim haram mış ben 1 bolum ayrdiktan sonra c yi seçtim diğeri d olsun dedim fakat d yi ayirmamisim bir kere ayirinca 2 farklı disk oluşuyor saniyorum simdi kurulumu baslattim yükleniyor tesekkur ederim.[emoji4]
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #12 Önemli değil. "Benim haram mış." anlamadım ama. Önemli değil. İyi sosyaller
pcpat99 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 19 10 Eylül 2016 #13 GerçekBirTechnopat dedi: Önemli değil. "Benim haram mış." anlamadım ama. Önemli değil. İyi sosyaller Genişletmek için tıkla... Hatam klavye düzeltmiş [emoji4] [emoji4] [emoji4]
GerçekBirTechnopat dedi: Önemli değil. "Benim haram mış." anlamadım ama. Önemli değil. İyi sosyaller Genişletmek için tıkla... Hatam klavye düzeltmiş [emoji4] [emoji4] [emoji4]