Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 3 Mayıs 2021 #1 Windows 10 bozulmuştu Windows 7 kurayım dedim bu hatayı aldım. Nasıl düzelir? Dosya Ekleri 20210503_192329_mfnr.jpg 116,5 KB · Görüntüleme: 118
Çözüm Recep Baltaş 3 Mayıs 2021 Bütün bölümleri silin. Olmazsa: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
Bütün bölümleri silin. Olmazsa: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 3 Mayıs 2021 #2 Aral06 dedi: Windows 10 bozulmuştu Windows 7 kurayım dedim bu hatayı aldım. Nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Birimi silip tekrar yeni deyin. Artı 0 Eksi
Aral06 dedi: Windows 10 bozulmuştu Windows 7 kurayım dedim bu hatayı aldım. Nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Birimi silip tekrar yeni deyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Mayıs 2021 #3 Bütün bölümleri silin. Olmazsa: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Bütün bölümleri silin. Olmazsa: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Shift+F10 [CODE title="Kod"]diskpart select disk x clean convert gpt[/CODE] Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 3 Mayıs 2021 #5 Sucuksuz_Yumurta dedi: Birimi silip tekrar yeni deyin. Genişletmek için tıkla... Alttakini diyorsanız onu silemem. Artı 0 Eksi
Sucuksuz_Yumurta dedi: Birimi silip tekrar yeni deyin. Genişletmek için tıkla... Alttakini diyorsanız onu silemem.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Mayıs 2021 #6 Aral06 dedi: Alttakini diyorsanız onu silemem. Genişletmek için tıkla... Zaten tek bölüm ve ne alttakinden bashediyorsunuz? Her halükarda kurulum yapacağınız disk GPT. Windows 7 de eski bir İS olduğundan GPT desteklemiyor ve 7 kurmak gibi bir yola çıktıysanız o diski formatlayıp MBR yapacaksınız. Artı 0 Eksi
Aral06 dedi: Alttakini diyorsanız onu silemem. Genişletmek için tıkla... Zaten tek bölüm ve ne alttakinden bashediyorsunuz? Her halükarda kurulum yapacağınız disk GPT. Windows 7 de eski bir İS olduğundan GPT desteklemiyor ve 7 kurmak gibi bir yola çıktıysanız o diski formatlayıp MBR yapacaksınız.
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 3 Mayıs 2021 #7 Recep Baltaş dedi: Zaten tek bölüm ve ne alttakinden bashediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet altta bir bölüm yok @Aral06 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Zaten tek bölüm ve ne alttakinden bashediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet altta bir bölüm yok @Aral06
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 3 Mayıs 2021 #8 Sucuksuz_Yumurta dedi: Evet altta bir bölüm yok @Aral06 Genişletmek için tıkla... Tamamdır yükleniyor konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Sucuksuz_Yumurta dedi: Evet altta bir bölüm yok @Aral06 Genişletmek için tıkla... Tamamdır yükleniyor konu kilitlenebilir.
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 3 Mayıs 2021 #9 Aral06 dedi: Tamamdır yükleniyor konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.419 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Mayıs 2021 #10 Baş-ül Adam dedi: Shift+F10 [CODE title="Kod"]diskpart select disk x clean convert gpt[/CODE] Genişletmek için tıkla... Convert MBR olması lazım Windows 7 için. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Shift+F10 [CODE title="Kod"]diskpart select disk x clean convert gpt[/CODE] Genişletmek için tıkla... Convert MBR olması lazım Windows 7 için.