xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 27 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Windows kurulumunda hata alıyoruz. Bunu düzeltmeye çalışacağız. Aldığımız hata: Hatayı çözelim! Shift + F10 tuşuna basıyoruz. Komut istemi geliyor karşımıza. Komut istemine diskpart yazın. Böyle bir yer gelirse oldu demektir. Dıskpart > yerine list disk yazın. Ve burada hangi diskimizde çok yer varsa onu seçeceğiz ben 223 GB olanı seçeceğim. Kod: select disk 0hangisinde yer varsa o sayıyı yazın. Ardından clean kodunu giriyoruz. Ve convert gpt kodunu giriyoruz. İşlem tamam! Format atabiliriz. Anlamayanlar için kaynak.
Merhaba, Windows kurulumunda hata alıyoruz. Bunu düzeltmeye çalışacağız. Aldığımız hata: Hatayı çözelim! Shift + F10 tuşuna basıyoruz. Komut istemi geliyor karşımıza. Komut istemine diskpart yazın. Böyle bir yer gelirse oldu demektir. Dıskpart > yerine list disk yazın. Ve burada hangi diskimizde çok yer varsa onu seçeceğiz ben 223 GB olanı seçeceğim. Kod: select disk 0hangisinde yer varsa o sayıyı yazın. Ardından clean kodunu giriyoruz. Ve convert gpt kodunu giriyoruz. İşlem tamam! Format atabiliriz. Anlamayanlar için kaynak.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 27 Mayıs 2021 #2 Bir aralar bu sorunu bende yaşamıştım çok korkmuştum Windows yükleyemeyeceğim diye bu şekilde çözmüştüm elinize sağlık güzel olmuş.
Bir aralar bu sorunu bende yaşamıştım çok korkmuştum Windows yükleyemeyeceğim diye bu şekilde çözmüştüm elinize sağlık güzel olmuş.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 27 Mayıs 2021 #3 Averasia dedi: Bir aralar bu sorunu bende yaşamıştım çok korkmuştum Windows yükleyemeyeceğim diye bu şekilde çözmüştüm elinize sağlık güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Averasia dedi: Bir aralar bu sorunu bende yaşamıştım çok korkmuştum Windows yükleyemeyeceğim diye bu şekilde çözmüştüm elinize sağlık güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
N Nitroted Guy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #4 Bende de seçilen disk GPT stilinde olduğu için yüklenmiyor oysa sizde GPT'ye yüklenir diyor çok ilginç bende bütün diskeleri silip yeni oluşturmuştum elinize sağlık
Bende de seçilen disk GPT stilinde olduğu için yüklenmiyor oysa sizde GPT'ye yüklenir diyor çok ilginç bende bütün diskeleri silip yeni oluşturmuştum elinize sağlık