masteraltair Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #1 Arkadaslar sorun baslıkta belırtıgım gıbı, sıstemı yenı aldım, 120 GB SSD var ancak format attıgımda yuzde 71'de kaldı. Ben de yenıden baslatayım dedım sonra "Wındows bu dıske yuklenemez, secılen dıskte MBR tablosu var" yazısı cıktı, bıcımlendır dıyorum bıcımlendırelemez yazısı cıkıyor, sıl dıyorum sılınemez yazısı cıkıyor. Çıkmazda kaldım. Anakart: Asus A68HM-K
Arkadaslar sorun baslıkta belırtıgım gıbı, sıstemı yenı aldım, 120 GB SSD var ancak format attıgımda yuzde 71'de kaldı. Ben de yenıden baslatayım dedım sonra "Wındows bu dıske yuklenemez, secılen dıskte MBR tablosu var" yazısı cıktı, bıcımlendır dıyorum bıcımlendırelemez yazısı cıkıyor, sıl dıyorum sılınemez yazısı cıkıyor. Çıkmazda kaldım. Anakart: Asus A68HM-K
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #2 Önce diğer bölümleri silmeyi deneyin. Olmazsa komut satırına ulaşıp diskpart ile silin. Bir Diski Silmek / Tamamen Silmek enpedi-Windows 7
Önce diğer bölümleri silmeyi deneyin. Olmazsa komut satırına ulaşıp diskpart ile silin. Bir Diski Silmek / Tamamen Silmek enpedi-Windows 7