"Windows bu donanımın aygıt sürücüsünü başlatamıyor. (kod 37)" hatası

duescarpa

Hectopat
Daha fazla  
Aygıt Yöneticisi'ni açtığım zaman işlemcilerin üstünde sarı ünlemi gördüm ve böyle bir hatayla karşılaştım. Neyin sebep olduğunu bilmiyorum. Biraz araştırdım bir şey de bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• CPU.PNG
    CPU.PNG
    511,4 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar kod 37 sürücülerle ilgili hataların olduğu kod tur. O nedenle Aygıt Yöneticisi'ni açın ardından da hatalı olan sürücüleri kaldırın sağ tık yapıp üzerine bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows Update ile sürücüleri taratın ya da kendi sitesinden indirin büyük ihtimalle düzelecektir düzelmez ise buradan yazın yine yardımcı olmaya çalışalım.

Sürücüleri kaldırıp yeniden başlatmayı denemiştim maalesef işe yaramadı. Intel'in sitesinden Driver Support Assistant programını indirip baktım güncelleme bulamadı. Sadece dün akşam denediğim geçici olarak işe yarayan bir yöntem vardı o da aşağıya resmini eklediğim aygıt yöneticisinde işlemciyi el ile güncellemekti ama dediğim gibi bugün baktığımda sorun yine belirdi.
Sürücüleri kaldırıp yeniden başlatmayı denemiştim maalesef işe yaramadı. Intel'in sitesinden Driver Support Assistant programını indirip baktım güncelleme bulamadı. Sitesinden sürücüleri indirdim fakat exe tamamlanınca yüklenmekte olan sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış hatası verdi. Sadece dün akşam denediğim geçici olarak işe yarayan bir yöntem vardı o da aşağıya resmini eklediğim aygıt yöneticisinde işlemciyi el ile güncellemekti ama şuan o işlemde de hata veriyor.
Öncelikle merhabalar kod 37 sürücülerle ilgili hataların olduğu kod tur. O nedenle Aygıt Yöneticisi'ni açın ardından da hatalı olan sürücüleri kaldırın sağ tık yapıp üzerine bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows Update ile sürücüleri taratın ya da kendi sitesinden indirin büyük ihtimalle düzelecektir düzelmez ise buradan yazın yine yardımcı olmaya çalışalım.
Siteye hakim değilim ilk paragrafı düzenleyeyim derken tekrar paylaşmışım mazur görün.
@WuRuCuTiM

Dosya Ekleri

• CPU 2.PNG
    CPU 2.PNG
    113,1 KB · Görüntüleme: 131
  • CPU 2.PNG
    CPU 2.PNG
    113,1 KB · Görüntüleme: 122
  • CPU 3.PNG
    CPU 3.PNG
    55,4 KB · Görüntüleme: 113
  • CPU 4.PNG