GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.796 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar FIFA 8 indirdim crack dosyasının içindeki EXE'yi oyunun kurulu olduğu yere atacağım. Ama böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım? Düzenleme: ayrıca bunu yaptığımda aşağıdaki fotoğrafta hata alıyorum.
Arkadaşlar FIFA 8 indirdim crack dosyasının içindeki EXE'yi oyunun kurulu olduğu yere atacağım. Ama böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım? Düzenleme: ayrıca bunu yaptığımda aşağıdaki fotoğrafta hata alıyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.090 Makaleler 21 Çözümler 229 27 Ekim 2024 #2 CTRL + X yapıp dosyası kesin ve CTRL+ v ile diğer klasöre yapıştırın, gezginlerden DirectX 9 indirip kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CTRL + X yapıp dosyası kesin ve CTRL+ v ile diğer klasöre yapıştırın, gezginlerden DirectX 9 indirip kurabilirsiniz.
KS KS GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.796 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Maomao dedi: CTRL + X yapıp dosyası kesin ve CTRL+ v ile diğer klasöre yapıştırın, gezginlerden DirectX 9 indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam DirectX benim 12 ama. Geri getirme şansım var mı? Artı 0 Eksi
Maomao dedi: CTRL + X yapıp dosyası kesin ve CTRL+ v ile diğer klasöre yapıştırın, gezginlerden DirectX 9 indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam DirectX benim 12 ama. Geri getirme şansım var mı?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.090 Makaleler 21 Çözümler 229 27 Ekim 2024 #4 @GeForce GTX 1060 ek kütüphane gibi düşünün, DirectX12 ve DirectX9 yan yana olabilirler, hem ekran kartınızın sürücüsünü kurduğunuz için varsayılan olarak kurulu geliyor olması lazım, DirectX12 silinmez merak etmeyin. Artı 0 Eksi
@GeForce GTX 1060 ek kütüphane gibi düşünün, DirectX12 ve DirectX9 yan yana olabilirler, hem ekran kartınızın sürücüsünü kurduğunuz için varsayılan olarak kurulu geliyor olması lazım, DirectX12 silinmez merak etmeyin.