5 533260 Centipat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 2 26 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir klasöre dosya atmaya çalışıyorum fakat sürükleyip bıraktığımda "Windows burada kısayol oluşturamıyor. Bunun yerine kısayolun masaüstüne yerleştirilmesini ister misiniz?" hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Bir klasöre dosya atmaya çalışıyorum fakat sürükleyip bıraktığımda "Windows burada kısayol oluşturamıyor. Bunun yerine kısayolun masaüstüne yerleştirilmesini ister misiniz?" hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Çözüm 5 5 533260 27 Mart 2022 IRCplus dedi: Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorunu, atmak istediğim dosyanın ismini değiştirerek çözdüm. Klasöre bu şekilde sorunsuz attıktan sonra orijinal adına geri aldım.
IRCplus dedi: Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorunu, atmak istediğim dosyanın ismini değiştirerek çözdüm. Klasöre bu şekilde sorunsuz attıktan sonra orijinal adına geri aldım.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #2 Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir. Son düzenleme: 27 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir.
KS KS 5 533260 Centipat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 2 27 Mart 2022 #3 IRCplus dedi: Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorunu, atmak istediğim dosyanın ismini değiştirerek çözdüm. Klasöre bu şekilde sorunsuz attıktan sonra orijinal adına geri aldım. Artı 1 Eksi Çözüm
IRCplus dedi: Uygulama bulamdığı için hata alıyorsunuz... Dosyanın konumunu aç derseniz Bulamasınız. Dosyanın kısayolunu hedef klasörden oluşturun düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorunu, atmak istediğim dosyanın ismini değiştirerek çözdüm. Klasöre bu şekilde sorunsuz attıktan sonra orijinal adına geri aldım.