Windows çakma lisans keylerinin ne farkı var?

ahmet616161

Decapat
Daha fazla  
Windows lisans keyim yok şu an ve orijinalleri çok pahalı. Sahtesini alayım diyorum ama herhangi bir farkı var mı bilmiyorum. Farkı nedir ya da sahte alsam ne olur söyleyebilir misiniz?

Sahte lisans keyleri, orijinal lisans keyleriyle aynı işlevleri sağlamaz. Windows'u tam olarak etkinleştirmeyebilir, güncellemelerin alınmasını engelleyebilir ve bilgisayarınıza zarar verebilecek kötü amaçlı yazılımlar veya virüsler içerebilir.
Sahte lisans keyi satın almak, Microsoft'un lisans koşullarını ihlal etmek anlamına gelir. Bu, Microsoft'un size karşı yasal işlem başlatmasına neden olabilir.
Sahte lisans keyi almak yerine, aşağıdakileri yapabilirsiniz:
Ücretsiz bir işletim sistemi kullanın. Linux, macOS ve ChromeOS gibi ücretsiz işletim sistemleri, Windows'un birçok özelliğini sunar.
İkinci el bir bilgisayar satın alın. İkinci el bir bilgisayar satın alırsanız, Windows lisans keyi zaten yüklü olabilir.
Bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden bir Windows lisans keyi ödünç alın.
Sonuç olarak, sahte lisans keyi almak, orijinal lisans keyi satın almaktan çok daha risklidir. Bence orijinal al güvende kal.

180 TL'ye saglamlisanstan OEM key al sonsuza kadar kullan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…