HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 24 Eylül 2018 #1 Merhaba değerli kullanıcılar. Ben laptobumun performansından hiç memnun değildim Windows 10'dan 8'e geçmek istedim. Orijinal Windows 8 CD sini taktım boot ekranından CD'yi işaretledim ancak yeniden başlayınca ekrandaki resim geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2018
Merhaba değerli kullanıcılar. Ben laptobumun performansından hiç memnun değildim Windows 10'dan 8'e geçmek istedim. Orijinal Windows 8 CD sini taktım boot ekranından CD'yi işaretledim ancak yeniden başlayınca ekrandaki resim geliyor.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 24 Eylül 2018 #3 Maalesef hocam Hasan_Hüseyin dedi: format atabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 24 Eylül 2018 #4 bios ayarlarını sıfırlayın ondan sonra boot tuşuna basarak deneyin
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2018 #5 Windows boot manageri seçip devam etmeyi dener misiniz. Hasan_Hüseyin dedi: bios ayarlarını sıfırlayın ondan sonra boot tuşuna basarak deneyin Genişletmek için tıkla... Ne alakası var ?
Windows boot manageri seçip devam etmeyi dener misiniz. Hasan_Hüseyin dedi: bios ayarlarını sıfırlayın ondan sonra boot tuşuna basarak deneyin Genişletmek için tıkla... Ne alakası var ?
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 24 Eylül 2018 #6 Kutayyyy dedi: Ne alakası var ? Genişletmek için tıkla... her cd takıp açtığında aynı soruyu sormaması için
Kutayyyy dedi: Ne alakası var ? Genişletmek için tıkla... her cd takıp açtığında aynı soruyu sormaması için
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 24 Eylül 2018 #7 Format atamadan her seferinde boot menüsüne atıyorsa muhtemelen CD hasarlıdır kontrol ettiniz mi başka bir cihazda?
Format atamadan her seferinde boot menüsüne atıyorsa muhtemelen CD hasarlıdır kontrol ettiniz mi başka bir cihazda?
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 24 Eylül 2018 #8 oldbutgold10 dedi: Format atamadan her seferinde boot menüsüne atıyorsa muhtemelen CD hasarlıdır kontrol ettiniz mi başka bir cihazda? Genişletmek için tıkla... biostan cd yi başa almışsa cd arızalı olmaz.
oldbutgold10 dedi: Format atamadan her seferinde boot menüsüne atıyorsa muhtemelen CD hasarlıdır kontrol ettiniz mi başka bir cihazda? Genişletmek için tıkla... biostan cd yi başa almışsa cd arızalı olmaz.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 24 Eylül 2018 #9 Hasan_Hüseyin dedi: biostan cd yi başa almışsa cd arızalı olmaz. Genişletmek için tıkla... CD sorunlu olmasaydı biostan CD seçtiğinde başarılı bir şekilde format ekranına geçebilirdi.
Hasan_Hüseyin dedi: biostan cd yi başa almışsa cd arızalı olmaz. Genişletmek için tıkla... CD sorunlu olmasaydı biostan CD seçtiğinde başarılı bir şekilde format ekranına geçebilirdi.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 24 Eylül 2018 #10 Hocam halletim çok teşekkür ederim Sorun sürekli biosa girmesiymiş yani ayarları sıfırladım şimdi Windows 8 kurulumunu yapıyor hocam.
Hocam halletim çok teşekkür ederim Sorun sürekli biosa girmesiymiş yani ayarları sıfırladım şimdi Windows 8 kurulumunu yapıyor hocam.