Rehber Windows checkra1n ile Jailbreak atma

Tunaİos

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi checkra1n Windows'ta çalışmıyor iremovelpro ile hata alıyorsanız doğru yerdesiniz.
1.istediğiniz sürümü indirin (-31 hatası alıyorsanız 10.4 sürümünü kullanın)

2.flashınıza yazın flashınız yoksa sanal disk bölün internetten bakabilirsiniz istek gelirse onunla ilgili konu açarım.

3.BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp linpus Lite yazar ona girin.
(Bunlarla ilgili görsel yok)
4.bu ekran gelene kadar bekleyin kodlar gelecek.

5.optionsdan en üstteki ayarı açın.
6.starta basın orada size nasıl moda geçirecceğinizi gösterecek.
7.%98 right before after hatasını alacaksınız onun için o ekran geldiği andan itibaren 10-15 saniye sayın şarj kablosunu PC'den çıkarıp biraz bekleyip tekrar takın dikkat telefondan çıkarmicaksınız.

8.booting yazarsa tamam ondan sonra error verebilir takmayın telefonunuzda Apple logosunun üstüne checkra1n simgesi geldiyse tamam.

Lazım olur diye ISO dosyası Rufus vs linkleri.
Tek dosyada.

Tweak önerileri gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Harika, elinize sağlık.

Ah be zamanında h3lix kurcam diye biyerlerimi yırtıyordum sideloadly kurması falan filan işte bazı sürümler uyumsuz oluyordu hatta telefona.

Ah be zamanında h3lix kurcam diye biyerlerimi yırtıyordum sideloadly kurması falan filan işte bazı sürümler uyumsuz oluyordu hatta telefona.
Benim güya kankam PUBG config atcam diye eve geldiğinde bilgisayara saçma sapan FunBox Diskoptimizer ismi altındaki Trojanları doldurmuş benim haberim olmadan hatta konusunu açmıştım. Gitmiş bana sormadan benim pcme nedüğü belirsiz programlar kurmuş Trojan, adware ne ararsan vardı. Bide söylemiyo virüs bulaştırdığını allahtan çabuk fark ettim. Zaten kendisi sonradan beni hayatımda yiyebileceğim en büyük kazıkla tanıştırdı. Böyle arkadaş olmaz olsun.

Hocam bu işi yaparken dikkatli olmanız lazım benim zamanında iPhone 5 vardı onan uyguluyordum bu işlemleri iPhone için güvenilir bazı işlevli programlarda var iMazing mesela zamanında çok işimi gördü.

Elinize sağlık hocam.

Hocam bu işi yaparken dikkatli olmanız lazım benim zamanında iPhone 5 vardı onan uyguluyordum bu işlemleri iPhone için güvenilir bazı işlevli programlarda var iMazing mesela zamanında çok işimi gördü.
Süper zeka kazıkçı kankam(güya) saçma sapan şeyler yüklemiş haberim bile olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…